Skapa ditt egna hemmaspa

Att gå på spa är riktigt lyxigt, men kostar tyvärr en del. Istället för att spendera stora summor på spaanläggningar kan du skapa ditt egna hemmaspa. Om du köper högkvalitativa hudvårdsprodukter kan du uppnå samma resultat som en ansiktsbehandling hos en professionell hudterapeut. Här hittar du de bästa tipsen för att få den rätta spakänslan hemma i badrummet.

Investera i högkvalitativa hudvårdsprodukter

Effektiva hudvårdsprodukter av hög kvalitet är nyckeln om du vill få resultat av dina hudvårdsbehandlingar därhemma. Därför bör du börja med att införskaffa produkter från ett lyxigt hudvårdsmärke. Det prisbelönta märket Mesoestetic har specialiserat sig på att ta fram hudvård för hemmabruk. Deras populära hudvårdsserie Home Performance består av hudvård med höga koncentrationer av aktiva substanser som ger effektiva resultat. Varumärkets kraftfulla skinboosters, ampuller, vitamincocktails, kemiska peelingar och produkter mot pigmenteringar och anti-age har gjort varumärket världskänt. Samtliga produkter är avsedda för hemmabruk vilket gjort det möjligt för konsumenter att uppnå salongsresultat hemma. Denna serie passar alla hudtyper samt för en rad olika hudproblem, exempelvis pigmenteringar och tidiga ålderstecken.

Hos Hudoteket kan du köpa produkter från Mesoestetics olika serier. Utöver Home Performance hittar du även serierna Acne Solution, Ultimate W+, Energy C, Collagen 360°, Stem Cell och Radiance DNA-serien. Vilken serie som passar dig bäst beror på dina hudproblem. Samtliga produkter från Mesoestetic är innovativa och forskningsbaserade. Företaget har sin egna forsknings- och produktionsanläggning utanför Barcelona där nya hudvårdsprodukter utvecklas.

Fixa stämningen med de rätta accessoarerna

Hudvården bör står i centrum i ditt hemmaspa, men stämningen är också viktig. För maximal avkoppling och rätt spakänsla bör du införskaffa rätt accessoarer. Ett hemmaspa bör vara avkoppling för alla sinnen. Börja därför med att städa badrummet. Se till att du har flera nytvättade handdukar innan du påbörjar dina hudvårdsbehandlingar. Införskaffa gärna en fluffig badrock för en äkta spakänsla.

Dämpa belysningen och tänd flera doftljus. Gör en spellista med lugna och behagliga låtar som får spela i bakgrunden. Många gillar att ha instrumental eller klassisk musik i badrummet. Se även till att du har något gott att äta och dricka. Grönt te och ett fat med uppskurna frukter och bär ger den rätta känslan.

Njut av ditt hemmaspa!