Få nytta av ditt pysselintresse vid tapetsering

Hur din livsstil ser ut formas troligen en del av dina personliga intressen och hobbyer. Om du är pysslig av dig behöver du inte begränsa din hobby till mindre projekt, utan kan även göra olika gör det själv-projekt i hemmet där du kan passa på att få det uppgraderat på samma gång. Med nya tapeter kan du rusta upp i många rum, men även använda dem till andra kreativa idéer. Det finns dock ett rum som troligen ofta glöms bort.

Ett utrymme som lätt hamnar i skymundan är hallen. När du flyttar till ett nytt boende är kanske inte hallen det första du börjar planera för. Hallen är trots allt det första du och besökare ser när ni kommer in genom dörren, och ofta det utrymme du passerar som mest under dagen. Därför kan nya och dekorativa tapeter i din hall ge utrymmet ett ordentligt lyft oavsett om du väljer neutrala tapeter eller mönster och färger som utmärker sig något mer.

Det är en del knep och knåp med tapetsering så är du pysslig kan du troligen dra nytta av den färdigheten. Du kan tapetsera hela hallen, delar eller kanske välja en utmärkande tapet som fondvägg.

Övrigt pyssel med tapeter

Blir det material över, kan du använda tapeten till pyssel av olika slag. Många tapeter är i princip lika fina som tavlor, så varför inte rama in bit dekorativ tapet och hänga på väggen? Har du rester av flera tapeter kan du dessutom mixa och matcha dem som du vill för att få rätt motiv att rama in.